Kontaktoni

Raportimi i efekteve anësore:

Ju mund t‘i raportoni efektet anësore pranë Sektorit të Farmakovigjilencës në Agjencinë Kombëtare të Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore me adresë: Rr. E Dibrës nr. 359/1, Tiranë, Shqipëri.

Faqja web: http://akbpm.gov.al

E-mail: pv.see@bayer.com

Tel: 0035542 376045

Raportimi i efekteve anësore mund të kryhet gjithashtu edhe në Zyrën e Përfaqësisë Bayer d.o.o. Tiranë, Shqipëri në kontaktet e mëposhtme:

+355 6984 8 3030; +355 42245755

pv.see@bayer.com

Duke raportuar efektet anësore ju mund të ndihmoni për të siguruar më shumë të dhëna mbi sigurinë e përdorimit të barnave.

Për informacione të mëtejshme për produktin ju lutemi të na kontaktoni tek:
Bayer d.o.o Zyre Perfaqesie Tirane    
Rrg Elbasanit, nr 60, Pall Gerard-A. 1, shk 1/1,    
Tirane

E-mail: medinfo.albania@bayer.com