Produktet

Canesten3 krem vaginal 20 mg/g<sup>1</sup>

Canesten3 krem vaginal 20 mg/g1

Çfarë është Canesten3 krem vaginal dhe për çfarë përdoret

Canesten3 i përket grupit të barnave të quajtura antimikrobik për mjekim gjinekologjik. Kremi vaginal përmban substancën aktive klotrimazol që vepron kundër myqeve dhe mikroorganizmave të tjerë.

Canesten3 200 mg tableta vaginale<sup>1</sup>

Canesten3 200 mg tableta vaginale1

Çfarë është Canesten3 tableta vaginale dhe për çfarë përdoret

Canesten3 i përket grupit të barnave të quajtura antimikrobik për mjekim gjinekologjik. Tabletat vaginale përmbajnë substancën aktive klotrimazol që vepron kundër myqeve dhe mikroorganizmave të tjerë.

Top