Produkte për mjekim të infeksionit fungal të shputave të këmbës

Canesten Solucion
Canesten Solucion

Canesten Solucion

Çfarë është Canesten 10mg/ml solucion për trajtimin e lëkurës dhe për çfarë përdoret1

Produkti mjekësor Canesten 10mg/ml solucion për trajtimin e lëkurës është një antimykotik për përdorim lokal. Solucioni përmban substancën aktive klotrimazol, që vepron mbi mykun dhe mikroorganizmat e tjerë.

Canesten 10 mg/g Krem
Canesten 10 mg/g Krem<sup>1</sup>

Canesten 10 mg/g Krem1

Klotrimazol

Çfarë është Canesten dhe për çfarë përdoret
Canesten krem është një bar antimykotik për mjekim lokal. Përmban lëndën vepruese klotrimazol, e cila është aktive ndaj myqeve si dhe ndaj mikroorganizmave të tjera.

Top